Mer om Thailand:    Thailand    Bangkok    Koh Samui    Koh Phangan    Koh Samet    Phuket    Khao Lak    Koh Lanta    Hotell under 1000 baht
Chaweng.org logotype
 
Hem Hotell Villor Stranden Att göra Att se Äta ute Uteliv Turer EnglishไทยDeutschSvenskaFrançaisNederlandsItaliano
РусскийEspañol中文日本語한국어العربيةעברית


Welcome to Chaweng


Äta ute i Chaweng

Oavsett om du är på stranden, eller på den närbelägna strandgatan, så har Chaweng en hel del olika restaurangalternativ som passar de flesta budgetar och smaker.

Thailändsk mat och strandmiddagar


De lokala thailändska restaurangerna erbjuder färska grönsaker och exotiska frukter, kött och lokalt fångade skaldjur och fisk, ofta till ett mycket humant pris. Även om mycket i det thailändska köket är väldigt kryddigstarkt och chilispäckat, så har de flesta thailändska restaurangerna här anpassat sin mat något för turisternas smaklökar. Man kan förstås även be restaurangpersonalen om mer eller mindre kryddad och stark mat.

På kvällen så ställer många av restaurangerna ut sina bord och stolar på stranden, och serverar färsk fisk och skaldjur eller barbeque. De flesta av dessa restauranger serverar för övrigt både thailändska och internationella rätter. En middag på stranden är förmodligen ett romantiskt inslag i en smekmånad eller för semestrande par i allmänhet.

Internationell mat


Chaweng är i dag är känt för sina många internationella, högklassiga restauranger och kockar. Majoriteten av de bättre restaurangerna i Chaweng hittar man på Chaweng Beach Road och i dess närområden. De flesta av världens olika kök finns representerade här, såsom; japanskt, kinesiskt, mexikanskt, svenskt, tyskt, italienskt, indisk och amerikanskt osv.

Snabbmat


Om amerikansk snabbmat frestar, så är det inget problem. I Chaweng finns det flera snabbmatskedjor såsom, McDonald's, Burger King, Pizza Hut, SUBWAY och The Pizza Company.


Populära sestauranger

Tropical Murphy


En irländsk-brittisk restaurang och pub, som är belägen på Chaweng Beach Road, mitt emot McDonald's. De erbjuder ett brett urval av rätter och en mängd olika sorters öl på fat och flaska.

Prego


En vacker italiensk restaurang som är belägen på norra Chaweng Beach Road. Italienskt kök i en uppfriskande "al fresco" atmosfär. Servicen brukar dessutom vara outstanding. Vedeldad ugnsbakad pizza, olika pastarätter, risotto, färsk fisk och italienska viner är bara några exempel från den omfattande menyn.

Bellini


Bellini serverar italienska rätter i en luftig miljö. Bellini har vunnit pris som en av de bästa restaurangerna i Thailand två gånger om. Priset delas ut av Thailand Tatler.

Liquid Lounge


Liquid Lounge serverar internationell, svensk och thailändsk mat. Restaurangen / baren är belägen på Chaweng Beach intill mycket populära Ark Bar.

Andra restauranger


Det finns många, många andra restauranger att upptäcka i Chaweng. Vi vill rekommendera några som vi själva ofta besöker:

Rice - Italiensk restaurang och bar. Trendig miljö.
Ninja Crepes - Billig thailändsk mat. Mycket populär.
Via Vai - Välsmakande, vedugnsbakade pizzor.
Schnitzel House - Tysk och internationell mat.
Ali Baba - Indiska och thailändska rätter.
Khaosan Restaurant - Thai och internationell mat.
Olivio - Italiensk strandrestaurang i norra Chaweng.
Coyote Samui - Mexikansk restaurang och bar.
Zico's - Brasiliansk restaurang i en exotisk miljö.
Swensen's - Svalkande glass från San Francisco.


  Om du vill kontakta oss, klicka här

General information

Här är Chaweng beläget

The location of Chaweng BeachVädret på Chaweng
  Click for Ko Samui, Thailand Forecast Click for Ko Samui, Thailand Forecast   Torrperioden: december-februari
Värmeperioden: mars-augusti
Regnperioden: september-november


Chaweng.org finns hittills på

English      ไทย      Deutsch      Svenska      Français      Nederlands      Italiano   Русский      Español      日本語      中文      한국어      العربي       ة      עברית


Partners and advertisements

Book hotels in Chaweng

Book villas in Chaweng

Advertise here
Professional logo design by Yenit Thailand guide Dog Rescue Center
The Human Development Foundation Advertise on high traffic web sites Do never drive drunk on Samui
   

Annonsera ovan    Stark thaimat men även annat
Chaweng strand - Koh Samui

Reseguide till Chaweng. © Copyright 2009.  Photos by Jens         
Alla rättigheter reserverade. Av: Yenit - Samui Web Design          Unika besökare sedan oktober 2008: